Zumba®

Zumba FitnessZumba® baseras på konditionstränande, rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i hela världen. Med inspiration från heta rytmer som cumbia, salsa, merengue, reggaeton samt välrdsrytmer skapas glödheta danssteg som gör det roligt att röra på sig, förbättra konditionen och förbränna kalorier!

Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, stor eller liten, nybörjare eller van dansare – alla känner samma glädje i den pulshöjande och roliga dans som Zumba® är! Kursen är dessutom perfekt för drop-in med tanke på den öppna nivån. Så kom och dansa med oss och sätt fötterna i rörelse, höfterna i gungning och hela kroppen i rullning.

Ditch the Workout! Join the Party!

Zumba kidsZumba Kids® Zumba®KidsJr är en danskurs för barn upp till 12 år som vill gå en fartfylld dansklass. Under en termin får barnen dansa speciellt utformade koreografier till musik som barn gillar; till exempel hip hop, reggaeton, cumbia och mycket mer.

Genom att dansa zumba får barnen ökat självförtroende, lättare att fokusera samtidigt som de tränar kondition och koordination.

Zumba GoldZumba Gold®  är skapat för deltagare med liten eller ingen erfarenhet av motion eller för dig som känner att Zumba®Fitness  kanske känns lite för avancerat. För dig som inte kan hoppa och göra stora rörelser utan behöver få en lite mjukare anpassad träning, tex om du har problem med rygg, knän eller höfter, eller om du har svårt att röra dig i största allmänhet, eller för dig som är gravid eller nyligen fött barn. För både aktiva och inaktiva äldre, för dig som har svårt med koordinationen eller har något handikapp av något slag.

Även om träningsformen är lättare än Zumba®Fitness så är formeln densamma och med den latinamerikanska musiken lär vi oss danser som bl.a. salsa, cumbia, merengue, flamenco, tango och bellydance och det är lika roligt!

Zumba AquaAqua Zumba®  är ett uppfriskande och vattenbaserat träningspass som arbetar med kondition och bodytoning. Zumba® med traditionella vattengympa discipliner. Det är känt som ” Pool Party ” och lovar mycket glädje, världsmusik, energi och effektiv träning. Aqua Zumba® en rejäl genomkörare av hela kroppen där vatten ger motstånd, mage och ryggmuskler får jobba extra hårt. En skonsam träning kombinera med dans, glädje och SPLASH PARTY!

Strong by ZumbaSTRONG by Zumba®  är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition – givetvis under ledning av musik! Musiken är, som i alla former av Zumba®, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig, synckade musik och rörelsena!

Här hittar du oss

#Arvika
#Filipstad
#Karlskoga
#Kristinehamn

Vill du att vi kommer
till er? Kontakta oss!

Zumba FitnessPound Strong by Zumba Get in line Move it Danscenter Fotograf John Persson Studiefrämjandet

ZUMBA® and all Zumba Fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.