Banke Brattström

Dansare / Koreograf / Zumba®instruktör / ZCOM

2015 började jag inom Zumba®Fitness och idag jobbar jag 100%  inom Zumba® och olika utbildningar inom Zumba®Fitness runt om Värmland, Sverige & Scandivavian. Jag jobbar tillsammans med  Zumba® Education Specialist – ZES™ Monika Lejman och är ZCOM (Zumba® Community Council) för Sverige som kontaktperson för Zumba® Home Office i USA.

Jag jobbat inom dans i 20 år och fortbildat på olika privata kurser och utbildningar under åren.

Mellan 1999-2003 undervisade jag på Dawes Dansinstitut, samtidigt med utbildningen Dans och Teaterlinjen på Palmcrantzskolan i Östersund.

Efter utbildning på Danscenter i Stockholm 2004 flyttade jag vidare till Halmstad där jag undervisade barn och ungdomar runt om i Halland, det blev mycket uppmärksammat i lokalpressen då jag även undervisade barn på landsbygden och snabbt blev jag anlitad av ungdomsgårdarna Maredsgården i Oskarsström och Puls i Halmstad samt Halmstad dansstudio.

2006 flyttades verksamheten till Örebro där jag undervisade på nästan samtliga grundskolor och gymnasieskolor. Jag var koreograf för Örebro modevecka tre gånger i rad. I Örebro koreograferade jag också en Bröloppsmässa och arrangerade flera elevframträdanden runt om i staden. I Örebro startades också samarbetet med Studiefrämjandet.

I Kristinehamn anlitades jag av Thespis som koreograf för fyra shower och nyårsrevyer bla. One Night med Jocke Bergkvist på Christinateatern, samtidigt som jag gick danshandledarutbildning på Kristinehamns Folkhögskola KPS. Efter avslutad utbildning anlitades jag av KPS som gästlärare. Jag har också sedan 2010 anlitats av Lundsbergs skola, Hälsohuset i Forshaga och ett flertal ungdomsverksamheter i Studiefrämjandets regi. 2011-2012 koreograferade jag musikalen Grease i Hagfors, jag har också koreograferat några shower i Thailand.

I samarbete med Get in line Kristinehamn , Move it Danscenter Karlskoga, Dansstudion Arvika , SV Värmland, Medborgarskolan, Studiefrämjandet med flera.

Banke Brattström
Zumba FitnessPound Strong by Zumba Get in line Move it Danscenter Fotograf John Persson Studiefrämjandet

ZUMBA® and all Zumba Fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.