Åsa Söderberg

Zumba®Fitness , Strong by Zumba® 

Dansade Zumba första gången 2011 och fastnade direkt! I början gömde man sig längst bak i salen, men ju mer man lärde sig ju närmare fram i salen kom jag. En dag frågade min Zumbainstruktör om inte jag skulle gå zumbainstruktörutbildningen. Först var det helt otänkbart, jag skulle ju aldrig varken våga eller klara av det. Jag var ju ingen riktig dansare… Men jag älskade dansa Zumba! Ju mer jag tänkte på det ju mer ville jag göra det. Utmana mig själv. Jag gick utbildningen under våren 2017 och det ångrar jag inte en sekund. Zumba har förändrat mitt liv. Jag är lyckligare, gladare, smalare och framförallt har det stärkt mitt självförtroende. Det är så skönt att bara glömma alla måsten för en timme och bara ha roligt och man tänker inte ens på att man tränar! Man går alltid från passet med ett stort leende på läpparna, laddad med fullt av energi! Utbildade mig även till Strong by Zumba instruktör under våren 2017. Det är en väldigt rolig och bra träningsform, för att kunna bli både starkare och förbättra sin kondition, i takt till riktigt bra musik.

Hoppas vi ses! Z-LOVE /Åsa
 

Jeanethe Wettervid

Zumba®Fitness , Strong by Zumba® 

Hösten 2009 tog jag mina första zumba steg, det var jättekul. Träna och dansa samtidigt vilken bonus! Började på Bankes Zumba®Fitness pass hösten 2016. Vilken otrolig energi o gläde. Jag byggde upp mitt självförtroende och min självkänsla sakta men säkert. Gick från osäker, nån som inte vill synas till Hon som Vågar, Vill och Kan. Tog det stora steget och utbildade mig till Zumba fitness instruktör i maj 2017. Två veckor senare tog jag även intruktörsutbildning för Strong by Zumba.
Det här är det bästa och roligaste jag gjort. Nu kan jag dela min glädje, energi och inspiration till mina deltagare och vänner som finns runtomkring mig. #tro på dig själv och du klarar allt

# Z-LOVE❤

Banke_1_lågupplöst_FINAL
fb
Jallabina®Workout
STRONG by ZUMBA™
Get In Line
Move It Danscenter
Dansstudion Arvika
John Persson Fotograf